Hae
Lisää palvelu
  • Sinulla ei ole vielä tallennettuja suosikkeja.

Tallennetut: 0 Paikat

Kirjaudu Sisään

Kunnat ja Kaupungit

Nostetaan yhdessä alueen elinvoimaa

Palvelut lähellä tarjoaa kunnille ja kaupungeille mahdollisuuden kehittää alueensa elinvoimaisuutta tarjoamalla valtakunnallista näkyvyyttä. Saamme näkyviin sovellukseemme ja sivustollemme mm. matkailukohteet, nähtävyydet, luontopolut, ulkoilureitit, erilaiset tapahtumat sekä kaikki alueen leikkipuistot, terveydenhoitomahdollisuudet, kirjastot ja kaupalliset palvelut.


Palvelut lähellä toimii valtakunnallisesti, mikä takaa näkyvyyttä koko Suomessa. Paikallisten asukkaiden lisäksi sovelluksemme kautta tavoittaa myös niin kotimaan kuin ulkomaidenkin matkailijat, lomailijat ja työmatkalaiset. Tiedon levittäminen on ensiarvoisen tärkeää alueen vetovoimaisuuden ja matkailun kehittämisen kannalta.

Kunnat ja kaupungit auttavat mukanaolollaan myös koko alueen yrityksiä kasvattamaan liikevaihtoaan. Kun palvelut ovat näkyvillä, ne houkuttelevat uusia ihmisiä alueelle ja koko alueen vetovoimaisuus kasvaa. Olennaisinta onkin varmistaa, että ihmiset löytävät kaikki palvelut mitä alueella on tarjolla. Sovelluksemme avulla se onnistuu helposti ja edullisesti.

Sovelluksemme luo valtavasti lisäarvoa palveluntarjoajille:

VALTAKUNNALLINEN NÄKYVYYS kotimaan matkailijoille, työmatkalaisille ja muuttoliikettä harkitseville. Kuusi eri kieliversiota (suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä ja kiina) takaavat näkyvyyden myös ulkomaan matkailijoille. HELPPO SAAVUTETTAVUUS mobiililaitteen avulla. Tietoa voi etsiä 24/7, ja väline siihen löytyy omasta taskusta. Nettisivumme kautta tavoitamme myös ne asiakkaat, jotka eivät käytä mobiilisovelluksia.
INTERAKTIIVISUUS. Matkailijat ja paikalliset voivat arvostella kunnan tai kaupungin sekä niiden tarjontaa. Kohteen houkuttelevuuteen voidaan siis vaikuttaa! Tieto kiinnostavista kohteista voi levitä sovelluksemme avulla ennätyksellisen laajalle ja tavoittaa aivan uudenlaisia kohderyhmiä.


EDULLISUUS. Näkyvyys kauttamme on jatkuvaa, silti saavutettavissa pienellä budjetilla.
MARKKINOINTIMAHDOLLISUUDET, joita luomme aika ajoin sen perusteella, mitä alueella on tarjolla, mitkä kohteet ovat suosituimpia ja millaista näkyvyyttä halutaan.


Kaikki tieto yhdestä ja samasta paikasta
Nykyisen ilmiön mukaan jokainen kunta ja alue luo oman sovelluksensa, josta löytyy tietoja juuri tämän alueen palveluista.

Tämä on hyvä asia paikallisesti, mutta kuluttaja ei lataa jokaisen paikkakunnan osalta erillistä sovellusta.

Oman sovelluksen kehittäminen on myös hintavaa. Kun kokoamme palveluiden tarjonnan valtakunnallisesti yhteen, tavoittaa se enemmän potentiaalisia asiakkaita.


Ohi ajavat matkailijat etsivät majoituspaikkoja ja nähtävyyksiä spontaanisti jopa parin sadan kilometrin säteellä. Palvelut lähellä -sovelluksen kautta saavutetaan myös nämä potentiaaliset asiakkaat, jotka eivät alun perin suunnitelleet pysähtyvänsä alueella.


Mitä ratkaisuja tarjoamme? 


Teemme kunnille ja kaupungeille Palvelut lähellä -sovelluksen käytöstä aina erillisen, kohdekohtaisen tarjouksen. Jokainen kunta ja kaupunki voi valita, mitä haluaa tuoda esiin palvelussamme. Siksi laskemme oman tarjouksen jokaiselle kohteelle. Mitä enemmän palveluita sovelluksessa on mukana, sitä kiinnostavampi kohde on.
Jokainen alue pienistä kunnista suuriin kaupunkeihin voi kasvattaa avullamme houkuttelevuuttaan!

Yhteydenotot kuntien, kaupunkien ja matkailuorganisaatioiden osalta Sanni Montonen: sanni@palvelutlahella.fi


Tervetuloa mukaan Palvelut Lähellä konseptiin ja Localtys-sovellukseen.
Nostetaan myös teidän alueen elinvoimaisuutta ja näkyvyyttä!

Lue Enonkosken kunnanjohtajan Minna Laurion ajatuksia miksi Enonkoski on kuntana mukana

Lue tästä

0
Close

Your cart

Yrittäjä

Olethan lisännyt jo palvelusi sivustollemme ja sovellukseen?

Viimeistelemme sivustomme toimintoja ennen lanseerausta, mutta käy lisäämässä palvelusi ilmaiseksi mukaan sivustolle.